Acces preferential la Platforma de Elearning de referință: „eIntegrity”

srati

Acces preferential la Platforma de Elearning de referință: „eIntegrity”

Dragi colegi,

Felicitari! Societatea Romana de ATI obtine un contract unic de acces preferential la o Platforma de Elearning de referinta: „eIntegrity”, realizata de Royal College of Anesthetists din UK!

Mobilizarea voastra a facut ca foarte rapid sa atingem pragul solicitat de partenerii nostri britanici. Astfel, numele si mailurile de contact ale celor 589 de colegi care ne-am inscris, impreuna cu taxele achitate, au fost transmise in UK si cel tarziu saptamana viitoare fiecare dintre voi va primi pe mail cheia de acces la Platforma, valabila pe un an de zile. Va rugam sa fiti atenti la mail si eventual sa cautati si in spam mesajul de confirmare de la „eIntegrity”.

In prezent inscrierea este suspendata temporar, conform intelegerii cu partenerii nostri, pana la procesarea datelor de catre partenerii nostri si validarea contractului. Va vom anunta imediat ce inscrierea se reia, ceea ce se va intampla intr-un timp scurt, cel mai probabil saptamana viitoare.

Dupa ce se va deschide accesul la Platforma, vom gandi un program de implementare cat mai eficienta a acestui Proiect educational, la nivel national, care sa includa cursuri standardizate oferite medicilor din toate centrele, in diferite forme (webinaruri, sesiuni de cursuri cu ocazia intalnirilor majore ale SRATI, evenimente educationale destinate special acestui obiectiv, etc.).

Dragi colegi, va solicit sa utilizati cu seriozitate si responsabilitate codul PERSONAL de acces, si sa nu riscati diseminarea lui catre mai multi utilizatori – acest gest este inacceptabil moral si etic (mai ales in conditiile de acces preferentiale de care ne bucuram), iar depistarea sa – absolut posibila – de catre administratorii Platformei ar avea un efect devastator in ceea ce priveste imaginea Societatii noastre, a medicilor romani si a Romaniei, ducand automat si la compromiterea acestui Proiect!

Suntem convinsi ca acest Proiect va contribui in mod esential la standardizarea invatamantului ATI in Romania si cresterea nivelului de pregatire al medicilor romani.

„Anesthesia rocks!”
Dorel Sandesc

/ featured, Noutăţi

Share the Post